Aanbod

Hier vind je het aanbod cursussen en trainingen

Korte cursus voor ouders: Mijn kind en hoogbegaafdheid

De cursus kun je op je eigen tempo en in je eigen tijd doorlopen. Je krijgt toegang tot de beveiligde leeromgeving van Buro Gaafd. Aan de hand van de modules krijg je stap voor stap inzicht in de hoogbegaafdheid van je kind en wat dat ook voor jou als ouders betekent. Ik reik je concrete handvatten aan voor de dagelijkse praktijk.

(Online) coaching hoogbegaafdheid

Wil je graag positief naar jezelf kijken, jezelf ontwikkelen en leven op een intense en creatieve manier die bij je past? Wil je hier hulp bij waarbij je je begrepen voelt en er naar je geluisterd wordt zonder oordeel? Dan is (online) coaching mogelijk iets voor jou! Tijdens deze coaching voor (jong)volwassenen ga je meer balans, begrip, herkenning en erkenning ervaren in je leven als hoogbegaafde.

E-Learning voor professionals: Het hoogbegaafde kind begrijpen

De E-Learning "Het hoogbegaafde kind begrijpen" is opgebouwd uit 8 modules bestaande uit lessen en (reflectie)opdrachten. De kwaliteit en inhoud van de E-Learning bevat voldoende handvatten om je te bekwamen tot het herkennen, begrijpen en begeleiden van een hoogbegaafd kind en het gezin. De lesinhouden zijn een waardevolle verdieping en uitbreiding van je mogelijkheden als professional. Accreditatie SKJ: 22 punten

Arrow-up