Aanbod

Hier vind je ons aanbod cursussen en trainingen

Korte cursus voor ouders: Mijn kind en hoogbegaafdheid

De cursus kun je op je eigen tempo en in je eigen tijd doorlopen. Je krijgt toegang tot de beveiligde leeromgeving van Buro Gaafd. Aan de hand van de modules krijg je stap voor stap inzicht in de hoogbegaafdheid van je kind en wat dat ook voor jou als ouders betekent. Ik reik je concrete handvatten aan voor de dagelijkse praktijk.

Online oudercoaching op maat

De individuele online "Oudercoaching op maat" bestaat uit online 4 coachsessies, inspiratiemails, waardevolle opdrachten en tussentijds contact via de mail. Tijdens deze coaching ga je als ouder meer balans, begrip, erkenning en geluk ervaren voor jezelf en je kind. De kwaliteit en inhoud van de online coaching bevat voldoende handvatten om je hoogbegaafde kind beter te kunnen ondersteunen.

E-Learning voor professionals: Het hoogbegaafde kind begrijpen

De E-Learning "Het hoogbegaafde kind begrijpen" is opgebouwd uit 8 modules bestaande uit lessen en (reflectie)opdrachten. De kwaliteit en inhoud van de E-Learning bevat voldoende handvatten om je te bekwamen tot het herkennen, begrijpen en begeleiden van een hoogbegaafd kind en het gezin. De lesinhouden zijn een waardevolle verdieping en uitbreiding van je mogelijkheden als professional. Accreditatie SKJ: 22 punten

Arrow-up