Bezoek hier onze webshop
Gebruik je code om toegang te krijgen tot de extra materialen

E-Learning Het hoogbegaafde kind begrijpen

De E-Learning 'Het hoogbegaafde kind begrijpen' voor de jeugdprofessional (SKJ) is opgebouwd uit 8 modules inclusief (reflectie)opdrachten. De kwaliteit en inhoud van de E-Learning bevat voldoende handvatten om je te bekwamen tot het herkennen, begrijpen en begeleiden van een hoogbegaafd kind en het gezin.

Oudertraining Je hoogbegaafde kind begrijpen

De oudertraining Je hoogbegaafde kind begrijpen is opgebouwd uit 4 bijeenkomsten. De kwaliteit en inhoud van de training bevat voldoende handvatten om je hoogbegaafde kind beter te begrijpen. De 4 bijeenkomsten geven je als ouder waardevolle inzichten en handvatten die je kunt inzetten tijdens de opvoeding van je hoogbegaafde kind.

Kindertraining Inzicht in je hoogbegaafdheid

De training Inzicht in je hoogbegaafdheid is opgebouwd uit 4 sessies bestaande uit verschillende werkvormen en activiteiten. De kwaliteit en inhoud van de training bevat voldoende handvatten om het inzicht in je eigen begaafdheid te vergroten. De vier sessies zorgen ervoor dat jezelf en je omgeving beter gaat begrijpen.

Infographic perfectionisme

Deze infographic illustreert het proces van perfectionisme naar gezonde inspanning. Doe je best omdat je dat zelf wilt en niet omdat je dan de goedkeuring van een ander krijgt!

Filmtips

Hier vind je films die Buro Gaafd aanbeveelt aan zowel ouders van hoogbegaafde kinderen als professionals die met hoogbegaafdheid te maken hebben.

Boekentips

Hier vind je boeken die Buro Gaafd aanbeveelt aan zowel ouders van hoogbegaafde kinderen als professionals die met hoogbegaafdheid te maken hebben.

Infographic Hoogbegaafdheid

Deze infographic illustreert de kenmerken van hoogbegaafdheid Hoogbegaafdheid is een combinatie van uitzonderlijke intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Een hoogbegaafd kind is een snelle en slimme denker, die complexe zaken aan kan, sensitief en emotioneel is en intens levend.

Arrow-up