Voor kind en ouder

Hoe is het voor jouw kind om hoogbegaafd te zijn? Voelde je al snel dat je kind niet hetzelfde denkt en voelt als leeftijdgenoten? Doordat je kind zich anders voelt, begrijpt het zichzelf en zijn omgeving niet altijd even goed. Dit kan behoorlijk lastig zijn! Het kan jullie enorm helpen om uitleg te krijgen over hoogbegaafdheid, tips, tools en handvatten te ontvangen en ermee aan de slag te gaan.

Buro Gaafd biedt coaching hoogbegaafdheid voor kinderen en ouders. Vaak kijk je als ouder daarna heel anders naar jezelf, je kind en zijn omgeving; je kind ervaart herkenning en erkenning, ontwikkelt een positiever zelfbeeld en krijgt meer zelfvertrouwen.

Daarnaast kun je als ouder ook de online korte cursus “Je kind en hoogbegaafdheid” geheel in eigen tempo en tijd volgen. Tijdens deze online cursus leer je meer over hoogbegaafdheid en de kenmerken, hoogbegaafdheid op school en hoogbegaafdheid in het gezin.

Wat komt er aan bod tijdens de coaching Hoogbegaafdheid?

Wil je graag meer informatie?

Dan biedt Buro Gaafd je de mogelijkheid om online een vrijblijvend telefonisch gesprek in te plannen of een bericht te sturen:
Arrow-up